Marc Marquez a câştigat etapa a noua din MotoGMarc Marquez a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite chiar la prima sa participare pe circuitul Laguna Seca. Aceasta a fost cea de-a treia victorie a sezonului pentru spaniolul de 20 de ani care şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general. 

Marquez i-a devansat pe ocupantul primului loc la start, germanul Stefan Bradl şi italianul Valentino Rossi, care au completat podiumul.

După acest succes, debutantul sezonului, Marquez a rămas lider în clasamentul general, iar avantajul său faţă de ocupantul locului doi, Dani Pedrosa, s-a mărit la 16 puncte.

"Sunt foarte bucuros pentru că am obţinut 25 de puncte pe un circuit nou pentru mine. Sunt bucuros şi pentru faptul că am obţinut acest rezultat înainte de pauza de vară, ceea ce este foarte important", a spus pilotul Honda, Marc Marquez.

După cursa din Laguna Seca, Moto GP a luat o pauză de aproape de aproape o lună. Următoarea etapă, a zecea, este programată pe 18 august, într-un alt oraş american, Indianapolis. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑