Ovidiu Zaberca a câștigat raliul Trofeul SinaiaA cincea ediţie a Trofeului Sinaia şi-a desemnat câştigătorul. Ovidiu Zaberca a triumfat in extremis, după ce a răsturnat avansul de peste trei secunde avut de Lucian Răduţ.

A cincea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă i-a dus pe piloţi pe străduţele întortocheate din Sinaia. Aproape 90 de automobilişti s-au înscris la start, iar dintre toţi reşiţeanul Ovidiu Zaberca a ieşit primul.

Zaberca şi-a trecut în palmares a treia victorie din carieră şi doar prima din acest sezon, după ce a recuperat un deficit de peste trei secunde în faţa lui Lucian Răduţ. Acesta a terminat abia pe trei, şi în spatele lui Edu Stan. Etapa de la Sinaia a fost admirată de pe margine şi de sportivi de la alte discipline.

Scrimera Ana Maria Brânză a fost printre spectatori: "E o senzație incredibilă. Ce fac acești oameni e mai mult decât depășirea limitelor. E fantastic, fabulos ce fac. Îmi place adrenalina și senzația. Numai când trec pe lângă tine e o senzație aparte."

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑