Товарищеский матч. Молдова - Румыния 0:5 (0:2). Протокол + статистика матчаСегодня в рамках товарищеского матча в Кишинёве сборная Молдовы крупно проиграла команде Румынии со счётом 0:5.

Выше - официальная статистика игры. Ниже - итоговый протокол матча. 

 

Молдова – Румыния 0:5 (0:2)

Голы: Олимпиу Моруцан, 9 - 0:1, Денис Дрэгуш, 41 - 0:2, Александру Чикэлдэу, 61 - 0:3, Даниел Параскив, 71 (с пенальти) - 0:4, Андриан Рус, 88 - 0:5.

Молдова: Д.Челядник, Рябчук, Болохан, Думбрэвану (Иову, 46), Армаш, Ионицэ (М.Платика, 75), Моцпан (Стынэ, 75), С.Платика (Ревенко, 46), Рацэ, В.Дамашкан, Постолаки (Каймаков, 61).

Запасные: К.Аврам, Д.Райлян, Штефан, Дрос, И.Жардан, Иосипой, Я.Цуркан, Н.Клещенко, С.Кожокарь.

Главный тренер – Сергей Клещенко.

Румыния: Тырновану, Маня (Пантя, 69), Рус, Буркэ (Дрэгушин, 69), Опруц, Олару, Бэлуцэ, Чикэлдэу (Пэун, 77), Моруцан (Шефер, 62), Пушкаш (Параскив, 69), Дрэгуш (Штефэнеску, 62).

Запасные: Молдован, Попа, Вэтэжелу, Неделчару, Петрила, М.Марин, Кордя, Болока.

Главный тренер – Эди Иордэнеску.

Предупреждения: Моцпан (М), 24, Олару (Р), 26.

Судьи: Яшар Кемаль Угурлу, Али Сайгин Огел, Абдуллах Бора Озкара (все – Турция).

Четвёртый арбитр – Роман Житарь (Молдова).

20 ноября. Кишинёв, Главная аренеаспорткомплекса «Зимбру».

Источник – MOLDOVA.sports.md


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 1 Tatăl tău 20 ноября 2022 | 21:26 Pentru cei de la Federații și cârcotașilor. Citiți punctul 6 și nu căutați să vă eschivați de la a face tot ce stă în puteri pentru copiii noștri.
+1 1 Alo! 20 ноября 2022 | 19:59 Cu asa abordări și propuneri nu mai ajung bani la FMF. Mai tăieti din pofte și mai gândiți-va de unde vin banii pentru federații!
0 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 19:48 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑