De ce moldovenii nu-s scoțieni...



Am o antipatie acută față de scoțieni. Victor Daghi știe de ce. Acolo, în Scoția, parcă toți sunt dauni. Parcă sunt făcuți de frați. Rar întâlnești un scoțian simpatic, atât la chip, cât și la caracter. 

Celtic a pierdut meciul cu Juventus. N-aveam niciun dubiu că italienii vor trece ușor de scoțieni. Numai că felul în care au jucat scoțienii aseară, dăruirea din teren și spiritul de luptă - au făcut ca meciul să fie foarte spectaculos, iar publicul să-i aplaude pe învinși. Eu n-am văzut niciodată, nicio echipă moldovenească să joace cu o asemenea îndârjire și cu atâta caracter. 

Pe cuvântul meu, dacă fotbaliștii moldoveni ar juca așa cum o fac scoțienii, i-aș aplauda la fiecare înfrângere și i-aș lăuda mereu. 

Prefer să văd niște kolhoznici precum scoțienii dându-și sufletul pe teren, convinși că nu sunt cu nimic inferiori adversarului, decât să mă uit la niște balerine care au prins din întâmplare un contract în Kazahstan, Rusia sau Azerbaidjan și vin la națională cu aere de mare fotbalist. Și nu e problema în faptul că ei joacă cărți nopți întregi în camerele de hotel cu bere și rachiu. Scoțienii beau de 5 ori mai mult. Problema este că fotbaliștii moldoveni nu au caracter. Nici să beți nu știți și nici fotbal să jucați.

Источник – MOLDOVA.sports.md
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑