Зона «Север» Лиги 2. ФК «Пепень» помнит о 2:5 в первом круге?Сегодня проводится 15-й тур чемпионата Молдовы в Зоне «Север» Лиги 2.

Лидер – ФК «Пепень» принимает на своём поле «Вултурий Кутезэторь» и имеет хорошие шансы побороться за неофициальное звание «осеннего чемпиона», а заодно и взять реванш за крупное поражение в первом круге.

Начало на всех стадионах – в 13:00.

 

19 ноября (суббота)

 

«Локомотива» - «Искра»

Окница, городской стадион.

Судья – Виорел Нямцу (Глодень).

Первый круг – 0:3.

 

EFA «Висока» - ФК «Висока»

Висока, сельский стадион.

Судья – Сергей Гаврилюк (Бельцы).

Первый круг – 4:0.

 

«Интер» - ФК «Царьград»

Сорока, городской стадион.

Судья – Роман Романов (Рышкань).

Первый круг – 3:2.

 

ФК «Пепень» - «Вултурий Кутезэторь»

Пепень, сельский стадион.

Судья – Геннадий Сиденко (Бельцы).

Первый круг – 2:5.

 

ФК «Сынжерей» - «Олимпия»

Сынжерей, городской стадион.

Судья – Валерий Минчиунэ (Кишинёв).

Первый круг – 0:1.

 

«Грэничерул» - ФК «Рышкань»

Глодень, городской стадион.

Судья – Андрей Кузяк (Бельцы).

Первый круг – 5:2.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-1 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 11:37 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑