7:0. Так молодые «зубрята» расправились с «Атлетиком»Сегодня в Зоне «Юг» Лиги 2 проведено два перенесённых матча чемпионата Молдовы.

 

Матч 7-го тура

«Зимбру-2» - «Атлетик» 7:0 (0:0)

Голы: Ростислав Гарганчук, 55 – 1:0, Влад Рэйляну, 56 – 2:0, Октавиан Катан, 68 – 3:0, Тудор Павалаки, 72 – 4:0, Октавиан Катан, 84 – 5:0, Кэтэлин Кукош, 88 – 6:0, Мариус Курош, 89 – 7:0.

«Зимбру-2» вышел на первое место и опережает на одно очко ФК «Стэучень».

 

Матч 10-го тура

ФК «Конгаз» - «Сокол» 2:1 (1:1)

Голы: Дмитрий Узун, 10 – 0:1, Сергей Терзи, 38 – 1:1, Сергей Терзи, 86 – 2:1.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-1 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 11:35 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑