Хуже некуда. "Тирасполю" достался самый тяжелый соперник в Лиге Европы



FC Tiraspol a avut cel mai mare ghinion dintre echipele moldovenesti la tragerea la sorti in Liga Europa. Detinatoarea Cupei va juca in prima runda a calificarilor cu cea mai titrata formatie din Letonia, Skonto Riga. Celelalte cluburi autohtone, Dacia si Milsami, vor evolua importiva echipelor din Albania si Luxemburg.

FC Tiraspol va juca in cupele europene dupa o pauza de 3 ani, iar meciurile din prima etapa a preliminariilor Europa League vor fi foarte dificile. Elevii lui Vlad Goian vor incerca sa treaca de vicecampioana Letoniei, Skonto Riga. Spre deosebire de FC Tiraspol, Skonto are o experienta bogata pe arena internationala.

Letonii se califica in cupele europene din 1992, insa niciodata nu au ajuns mai departe de runda secunda de calificari. La Skonto este legitimat fostul mijlocas al Olimpiei Balti, japonezul Shotaro Okada, iar antrenorul formatiei este Tamaz Pertia. In cariera sa de fotbalist el a petrecut 2 ani la Sheriff Tiraspol.

Alte echipe din Moldova au avut mai mult noroc la tragerea la sorti. Dacia Chisinau a dat peste gruparea Teuta, care in sezonul trecut a ocupat locul 3 in Campionatul Albaniei. Milsami Orhei va intalni in etapa inaugurala din preliminarii campioana Luxemburgului, Dudelange. Vulturii rosii spun ca sunt favortiti in acest duel.

FC Tiraspol si Milsami vor juca primele meciuri pe teren propriu, in timp ce Dacia va evolua in deplasare. Partidele tur sunt programate pentru 4 iulie.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑