Sheriff este noua detinatoare a Supercupei MoldoveiSheriff este noua detinatoare a Supercupei Moldovei. Campioana a invins-o aseara pe concitadina sa, FC Tiraspol, detinatoarea Cupei Moldovei. Astfel, si-a adjudecat cea de-a cincea Supercupa din istorie.

Dornica de revansa dupa esecul din sezonul trecut din Supercupa, Sheriff s- a razbunat aseara. Viespile au cucerit trofeul dupa ce au batut cu 2 la 0 FC Tiraspol. Echipa antrenata de Vitalii Raskevici a marcat cate un gol in fiecare repriza. Noua achizitie Ismael Isa a debutat intr-un meci oficial cu un gol.  Benjamen Balima a consolidat avantajul Sheriff-ului in partea secunda.

Pentru Sheriff, aceasta este a cincea Supercupa a Moldovei , dupa trofeele din anii 2003, 2004, 2005 si 2007.

Pentru ambele formatii, Supercupa a fost un examen inainte de evolutia in cupele europene. Sheriff va juca pe teren propriu, pe 15 iulie, meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor, in fata campioanei Macedoniei, gruparea Sutjeska. De partea cealalta, FC Tiraspol va debuta in Europa League pe 4 iulie, tot acasa, in fata detinatoarei Cupei Letoniei, formatia, Skonto.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑