Адлан Шишханов: «Меня не сломит эта неудача»



Президент столичной «Дачии» Адлан Шишханов, не сумевший вместе с командой добиться поставленной цели, заявил, что он не собирается уходить из молдавского футбола и в следующем сезоне предпримет новую попытку вывести «Дачию» на самую вершину турнирной таблицы.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 83 Bublea 31 мая 2016 | 20:59 Это может продолжаться до бесконечности.
+2 11 alik 30 мая 2016 | 10:20 ia mai foca de la soroca zine care e echipa ta preferata din Moldova? Adlan este unul din putini rusi care investeste in Moldova si pentru asta lui respect, plus la toate astea a format o echipa destul de buna, personal iubesesc aceasta echipa si pana la Adlan, din primul an cand a aparut in divizia nationala si voi iubii in continuare, orice n-ar fi. Ce zici daca am redunimi Soroca in orasul tiganilor? mai bine ai tacea.
-6 12 Foca de la Soroca 30 мая 2016 | 01:43 Cum așa? Rusofonia și-a găsit al idol în fotbalul basarabean decît Șerifcic cel neprihănit? Redenumiți dar echipa Dacia mai adecvat atunci în concordanță cu visele umede rusești în Zvezda (Speia) sau Torpedo, Spartak ori Zenit. Iaca Renatic Mustaciosul a fost inspirat și a revenit la denumirea de Zorika (Belițî). Luați exemplu, caucazienii jido-lingușitori.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑