«Дачия» сократила отставание от «Шерифа». Итоги 21-го тура Национальной Дивизии



Весенняя часть чемпионата Молдовы в Национальной Дивизии стартовала пятью матчами 21-го тура. Любопытно, что ни одна из команд НД, игравших дома, не смогла одержать победу. На счету хозяев в этом туре - две ничьи при трех поражениях.

Dacia Chisinau a câstigat la scor întâlnirea cu Tiligul-Tiras si a redus la 8 puncte diferenta fata de Sheriff. Echipa lui Roman Pilipciuk s-a impus cu 4-0 prin golurile semnate de Trinitatchi, Korgalidze, Zgura si Orbu.

Zimbru a trecut în deplasare de CSCA-Rapid, scor 2-0. Golurile chisinauienilor au fost reusite de golgheterul campionatului Oleg Andronic, care a ajuns la cota la 14 goluri în acest campionat.

Iskra-Stali a trecut pe teren propriu de FC Tiraspol cu 1-0, iar Olimpia a dispus cu acelasi scor în deplasare de Nistru.

Unica remiza a etapei s-a consumat la Chisinau. Desi a fost condusa la pauza cu 0-2, Academia lui Dobrovolski a reusit sa revina în mitanul secund. Sergiu Mihaliov a reusit dubla, iar pentru chisinauieni au punctat Cascaval si Gânsari.

Urmatoarea etapa a Diviziei Nationale se va juca la 8 martie.

Informatie proprie

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑