Футбол. Спарринговые планы «Академии»



Столичной «Академии» до конца серии товарищеских игр осталось провести два матча. 20-го февраля подопечные Влада Гояна встретятся с ниспоренской «Сперанцей», а 27-го сыграют с «Дачией-2 Буюкань».

Напомним, что ранее «академики» уступили бельцкой «Заре» - 2:5 (Вадим Чемыртан - 2 гола) и «Дачии» - 0:1, победили «Дачию-2 Буюкань» - 1:0 (Дмитрий Попеску), сыграли вничью с «Динамо-Авто» - 1:1 (Василий Солтан), одолели комратскую «Гагаузию-Огузспорт» - 2:0 (Вадим Кричмарь и Жайро Агуино) и разошлись миром со «Спикулом» из Кишкэрень - 1:1 (Евгений Челядник).

Сезон «Академия» возобновит 5-го марта матчем в Кишиневе с «Зимбру».

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 20 Ca idee 21 февраля 2016 | 11:12 Academia de Muzică.
+1 5 Pai7 21 февраля 2016 | 11:11 Academia are potential, dar un sistem de organizare specific echipelor din divizia A. Daca concurezi cu Zimbru, Dacia si Sheriff trebuie sa ai si alta filosofie de joc. Acum Academia se aseamana foarte tare cu Nistrul Otaci in ultimul an de existenta.
0 1 Sudzuki 20 февраля 2016 | 12:40 Urgent trebuie schimbat sistemul de organizare a competitiei in Divizia Nationala. Pe de o parte avem echipe cu un potential financiar serios ca Dacia, Zimbru, Zarea, sherif, Milsami, dar pe de alta parte echipe care nu-si pot permite un cantonament decent ca saxan, Academia, Dinamo-Auto, Petrocub, Speranta. Asa ca se impune o separare in grupe play-off dupa prima jumate a campionatului in cei care lupta pentru titlu si dreptul de a participa in cupe europene si cei care lupta sa nu retrogradeze la anul. Speram ca la anul celor din prima categorie sa li se alature si Spicul Chiscareni, dupa ce vor finaliza baza sportiva si vor atrage poate investitori seriosi la pina la vara
+2 1 Vai de C..u lor 19 февраля 2016 | 14:07 Echipa de 2 bani sau SRL al lui Sisa

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑