Молдова – Румыния. Взгляд на событие Клещенко, Дамашкана и ПостолакиСергей Клещенко, Виталий Дамашкан и Вирджилиу Постолаки перед игрой Молдова – Румыния.

Предлагаем вашему вниманию видео предматчевой пресс-конференции главного тренера национальной сборной Молдовы Сергея Клещенко, а также молдавских футболистов – игроков сборной, выступающих в чемпионате Румынии – Виталия Дамашкана и Вирджилиу Постолаки перед товарищеской игрой со сборной Румынии в Кишинёве.

Сразу же хочется высказать добрые слова в адрес Сергея Викторовича, который работает над собой, совершенствует собственные знания и провёл эту пресс-конференцию на румынском языке, хотя с таким же успехом он мог это сделать и, скажем, по-английски.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 11:29 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑