Семён Альтман: «Как говорят в нашем городе, это две большие разницы»



Сегодня в офисе FMF состоялась пресс-конференция исполняющего обязанности главного тренера национальной сборной Молдовы Семёна Альтмана, на которой на вопросы журналистов также отвечал президент Федерации футбола республики Леонид Олейниченко.

Видео - FMF

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 1 Hgg 6 августа 2019 | 04:29 Senil tare.
-1 19 Sos 5 августа 2019 | 22:09 Dacă nuu Lae atunci balae
0 1 Parmalat 5 августа 2019 | 17:59 Cum oare pot fi numiți ziariști acești indivizi infantili, care teoretic trebuie să fie conștiința critică a oamenilor, dar în realitate pun niște întrebări idioate? Chiar nu să găsit nimeni să-l întrebe pe S. Altman dacă nu se teme de un val de critici din partea suporterilor ca l-a adus pe fecior-su ca antrenor la naționala Moldovei după ce ani la rând Pavel Ceban îl tot băga pe Ilie ca portar în lotul național în condițiile când erau cel puțin 3-4 portari mai buni? Cred că aici va fi călcâiul lui Ahile în cazul lui Altman, chiar dacă va avea rezultate foarte bune ca antrenor.
+1 2 Gore 5 августа 2019 | 15:10 Concluzia conferinței de presă e că viața e mai complexă decât își închipuie niște șefi trecători de la federație. Probabil că și moldovenii vor înceta degrabă să idealizeze antrenori ex-sovietici, mai ales că aștia vin cu diferite scheme de nepotism cum e cazul feciorului lui Altman ca antrenor de portari - un exemplu al degradării de tip sovietic a societății, boală de care a suferit și Pavel Cebanu. Dar concluzia principală e că dacă în următoarele decenii Republica Moldova nu va fi ocupată iar de ruși, cu încetul generația următoare de moldoveni va uita definitiv limba rusă ca un simbol al unui vis rău din istoria sa.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑