Ronaldo, regele hat-trick-urilor în La Liga



01 февраля 2016

 

**VIDEO** Ronaldo, regele hat-trick-urilor în La Liga

VIDEO Real Madrid - Espanyol 6-0. Formația de pe Santiago Bernabeu s-a impus fără probleme în disputa cu echipa antrenată de Costel Gâlcă, iar cel mai bun jucător de pe teren a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul a marcat de 3 ori și a reușit astfel hat-trick-ul cu numărul 39 din carieră.

Dintre aceste 39 de hat-trick-uri (5 perfecte), portughezul a bifat 35 în tricoul lui Real Madrid, iar 29 au venit în La Liga. Ronaldo este lider într-un clasament al jucătorilor cu cele mai multe triple reușite în campionatul Spaniei.

Golgheterul Realului este urmat de rivalul Lionel Messi. Argentinianul Barcelonei are 25 de hat-trick-uri în campionat, dintr-un total de 36 reușite în carieră. Podiumul este completat de Di Stefano și Zarra, cei doi fiind la egalitate cu câte 22 de triple.

Espanyol este una din victimele preferate ale lui Ronaldo dacă privim statistica din ultimul an. Portughezul a marcat 11 goluri în poarta "papagalilor", reușind 3 hat-trick-uri.

Odată cu tripla din partida transmisă duminică seară de Digi Sport 2, Ronaldo a ajuns la 30 de goluri în acest sezon. Este pentru al 7-lea an la rând când lusitanul reușește o asemenea performanță, cu mențiunea că aproape jumătate (14 goluri) dintre cele 30 de goluri înscrise în actuala stagiune au venit în meciurile cu Malmo și Espanyol.

Cristiano Ronaldo și Messi joacă împreună în La Liga din 2009 și competiția dintre cei doi este urmărită cu foarte mult interes. Ambii au acumulat cifre incredibile în toată această perioadă.

De când evoluează în același campionat, ambii au bifat câte 222 de partide și au o medie de peste un gol pe meci. Ronaldo are un avantaj minim după hat-trick-ul cu Espanyol. Lusitanul are 244 de goluri marcate, în timp cel Messi are 243.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑