Primii şapte favoriţi ai turneului de la Paris s-au calificat în sferturi



 

Optimile mastersului de la Paris au trecut fără surprize. Primii şapte favoriţi ai turneului francez s-au calificat în sferturi, iar acolo Djokovic se va duela cu Wawrinka, Federer îl va întâlni pe Del Potro, iar Nadal îl va avea ca adversar pe reprezentantul gazdelor, Richard Gasquet.

Djokovic a întâmpinat ceva dificultăţi în meciul din optimi jucat împotriva americanului John Isner, jucătorul din SUA impunându-se cu 7-6 în primul set. Cap de serie numărul 2, Djokovic şi-a revenit în seturile următoare, pe care le-a câştigat clar, scor 6-1, 6-2, calificându-se în sferturi, unde se va duela cu Stanislas Wawrinka.

Liderul mondial, Rafael Nadal, l-a eliminat pe Jerzy Janowicz din Polonia, în minim de seturi, scor 7-5, 6-4 şi va juca în următorul act al Mastersului din Paris cu francezul Richard Gasquet. Acesta, la rândul său, îl eliminase mai devreme pe japonezul Kei Nishikori, tot în două seturi.

Un alt duel din sferturi este cel dintre Roger Federer şi Juan Martin del Potro, o reeditare a finalei de acum o săptămână de la Basel, pierdută de elveţian. Federer a trecut de neamţul Philipp Kohlschreiber la Paris, scor 6-3, 6-4, iar Del Potro l-a eliminat în aceeaşi fază a competiţiei pe Grigor Dimitrov, care însă i-a furat un set argentinianului.

Printre ultimii opt jucători rămaşi în concurs se regăseşte şi spaniolul David Ferrer, cap de serie numărul 3. Acesta l-a învins pe Gilles Simon şi va juca mai departe cu cehul Tomas Berdych.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑