Getafe-Espanyol 0-0. Duel românesc în Primera încheiat nedecis



**VIDEO** Getafe-Espanyol 0-0. Duel românesc în Primera încheiat nedecis

Duelul dintre Ciprian Marica și Gabriel Torje s-a încheiat nedecis. Cei doi au fost titulari în duelul dintre Getafe și Espanyol, iar atacantul naționalei a avut o ocazie în minutul 13, dar Casilla a fost la post.

Oaspeții au trecut pe lângă deschiderea scorului la o fază la care Sidnei a ratat de puțin cadrul porții (22). La cealaltă poartă, Marica a fost din nou la un pas de gol, însă Casilla s-a remarcat încă o dată (26). Goalkeeperul lui Espanyol a fost din nou la post cu un minut înainte de pauză, la lovitura de cap a lui Marica.

Nici în partea secundă cele două echipe nu au avut mai mult noroc în fața porții. Torje a fost schimbat în minutul 68, în timp ce Marica a rămas pe teren până la finalul partidei, încheiate 0-0.

În urma acestui meci, Getafe ocupă poziția a 15-a, cu 27 de puncte, în timp ce Espanyol este pe 10, cu 33 de puncte.

ECHIPELE

Getafe: Moya (Codina, 60) - Juan Valera, Alexis, Rafa, Roberto Lago - Juan Rodriguez, Borja (Colunga, 72) - Pedro Leon, Lafita, Diego Castro (Sammir, 64) - Marica
Antrenor: Luis Garcia

Espanyol: Kiko Casilla - Javi Lopez, Colotto, Sidnei, Juan Fuentes - David Lopez, Victor Sanchez - Torje (Pizzi, 68), Sergio Garcia, Simao - Cordoba (Alex, 56)
Antrenor: Javier Aguirre

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑