De ce le-a fost frică n-au scăpat! "De câte ori ne arbitrează domnul Tudor se crează o stare de tensiune"



02 августа 2015

 

**VIDEO** De ce le-a fost frică n-au scăpat!

Steaua a obţinut a doua victorie din Liga 1, 1-0 pe terenul celor de la FC Botoşani, dar succesul roş-albaştrilor a fost unul controversat, gazdele considerând că Alexandru Tudor a favorizat campioana prin deciziile pe care le-a luat.

Moldovenii au solicitat două lovituri de la 11 metri în repriza a doua, dar centralul din Bucureşti a lăsat de fiecare dată jocul să continue. Maniera în care Tudor a condus partida le-a nemulţumit pe gazde.

"De câte ori ne arbitrează domnul Tudor se crează o stare de tensiune. Din păcate, domnul Tudor crează mereu probleme. Când eşti arbitru de nivel înalt, trebuie să fii mai aproape de fază, nu la 40 de metri. În plus, la final de meci, mă anunţă că mă prinde data viitoare.

În România, bunul simţ nu are nicio treabă. Nu poţi să-ţi baţi joc de oameni cum vrei tu. Aceleaşi faze judecate cu altă măsură. Pentru ei este fault, pentru noi, nu, pentru că nu vrea domnul Tudor. Cum îi spui ceva, se uită la tine de parcă ai omorât pe cineva.

Cât timp suntem arbitraţi de maniera asta, e greu. Am supărat, probabil, când am ajuns prea sus în clasament. Supărăm când ajungem într-o cupă europeană. Şi pe domnul Tudor, şi pe alţii", a declarat antrenorul celor de la FC Botoşani, Leo Grozavu.

"Eu cred că unul dintre cele două a fost foarte clar. Ar trebui să se gândească la faptul că şi noi facem eforturi deosebite să venim în faţa oamenilor, muncim mult şi arbitrul ar trebui să se ridice la nivelul echipelor. Nu se poate ca două echipe să facă un joc bun, iar arbitrajul să fie sub nivelul jocului", a completat căpitanul moldovenilor, Marius Croitoru.

De cealaltă parte, steliştii au evitat să comenteze pe marginea arbitrajului, fiind mulţumiţi de faptul că au plecat cu toate punctele din Moldova. "Nu spun nimic despre arbitraj. Am câştigat, e o victorie, acum mergem acasă", a spus Gabi Iancu, autorul unicului gol al partidei.

Într-un sondaj de pe www.digisport.ro, aproape jumătate dintre cititori consideră că Alexandru Tudor a decis corect când nu a acordat lovitură de pedeapsă la cele două faze controversate, în timp ce aproape 35% dintre cei care au votat cred că centralul trebuia să acorde penalty la ambele acţiuni.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑