Radamel Falcao va juca la Manchester United. O noua bomba pe piata transferurilor



02 сентября 2014

O noua bomba pe piata transferurilor. Manchester United l-a adus, sub forma de imprumut, pe atacantul columbian Radamel Falcao, de la formatia AS Monaco.


Falcao a trecut, ieri, controlul medical la Manchester si a semnat un contract pe 1 an. Presa engleza a anuntat ca arenda jucatorului o va costa pe United 30 de milioane de euro, dintre care 22,5 milioane vor constitui salariul fotbalistului pe durata imprumutului, iar restul va fi achitat clubului francez AS Monaco. La sfarsitul arendei, englezii vor putea sa-l achizitioneze pe jucator, adauga presa britanica. Falcao spune ca mereu a visat sa joace in Premier League.

 

Radamel FALCAO, ATACANT MANCHESTER UNITED: "Întotdeauna mi-am dorit să ajung aici, deoarece este o ligă foarte bună. Manchester United e cea mai bună echipă din Anglia. 

 

Radamel Falcao, in varsta de 28 de ani, a jucat in trecut la mai multe echipe, printre care FC Porto sau Atletico Madrid. Cu ambele a castigat cate o data Liga Europei. In anul 2012, Falcao a devenit primul jucator care reuseste un hat-trick intr-un meci pentru Supercupa UEFA. Atletico a invins-o, atunci, pe Chelsea, cu 3 la 0. Ultimul club al lui Falcao a fost AS Monaco, care, in mai 2013 l-a cumparat de la Atletico pentru suma de 60 de milioane de euro. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Radamel Falcao, manchester united, transfer,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑