Greşeli mari de arbitraj la meciul din "Ştefan cel Mare": gol din ofsaid şi penalty neacordat



 

**VIDEO** Greşeli mari de arbitraj la meciul din

VIDEO. Dinamo - Viitorul. Bucureştenii au egalat la 1, în startul reprizei secunde, dar golul lui Harlem Gnohere a venit după o poziţie de ofsaid în care se afla atacantul lui Mircea Rednic.

În minutul 53, dinamoviştii au aruncat o minge în careul oaspeţilor, portarul Rîmniceanu a ieşit eronat şi a ajuns al doilea după Aljosa Vojnovic, care a deviat pe spate. Mingea a ajuns la Gnohere care a înscris. În momentul în care atinge mingea mijlocaşul "câinilor", între poartă şi vârful de 27 de ani se afla doar fundaşul stânga, Cristi Ganea.

></p><p>Astfel, asistentul <strong>George Neacşu</strong> trebuia să ridice fanionul pentru o poziţie de ofsaid. Singura explicaţie a acestuia ar fi să nu fi văzut că Vojnovic a atins mingea.</p><p>O altă fază importantă l-a avut în prim-plan pe celălalt tuşier, <strong>Andrei Constantinescu</strong>. În minutul 21, aceiaşi Gnohere şi Vojnovic au scăpat singuri spre poartă, primul aflându-se clar în poziţie regulamentară, în timp ce mijlocaşul a plecat de la limita ofsaidului.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑