Eliminarea lui Mevlja, decisivă pentru victoria Viitorului: "Mai bine îl lăsa să dea gol"



 

**VIDEO** Eliminarea lui Mevlja, decisivă pentru victoria Viitorului:

Dinamo a suferit cea mai categorică înfrângere de pe teren propriu din ultimii 29 de ani, 1-5 cu Viitorul, la capătul unui meci pe care l-a jucat în cea mai mare parte în inferioritate numerică. Miha Mevlja a fost eliminat în minutul 31, iar antrenorul alb-roşiilor, Mircea Rednic, consideră că acela a fost momentul decisiv al partidei.

Tehnicianul dinamovist consideră că fundaşul sloven nu ar fi trebuit să producă faultul din postură de ultim apărător, intervenţia sa asupra lui Chiţu oferind Viitorului şansa de a deschide scorul şi lăsându-i pe oaspeţi în avantaj numeric.

"La experienţa lui, Mevlja mai bine îl lăsa să dea gol. Avem cele mai multe cartonaşe roşii, pe care le-am luat pe faulturi uşoare sau pe comentarii, şi când rămâi fără un om cu o echipă bună pierzi", a declarat Rednic, la finalul întâlnirii din Ştefan cel Mare.

De asemenea, antrenorul "câinilor" consideră că soarta partidei putea fi alta, dacă Dinamo ar fi profitat de ocaziile pe care le-a avut la 0-0. Nici faza controversată din minutul 21, când echipa sa putea primi un penalty, iar Viitorul a riscat să rămână să 10, nu i-a scăpat lui Rednic.

"Până la eliminare am avut cele mai mari clare ocazii, cu Filip, scăpat singur cu portarul, şi faza cu Bizonul, când a fost semnalizat în offside, deşi nu a fost. A fost şi acroşat de portar, trebuia penalty şi eliminare.

Nu a fost la noi, a fost la ei. Au marcat acel gol, dar, chiar şi în 10 oameni am egalat în repriza a doua, dar apoi am făcut mari greşeli în apărare, iar o echipă bună ca Viitorul nu te iartă. Am luat ultimele două goluri în prelungiri, dar e inadmisibil să se termine cu un scor aşa de drastic, chiar şi în 10 oameni", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a surprins prin titularizarea lui Iustin Popescu, dar nu a pus responsabiltatea înfrângerii pe umerii portarului de 22 de ani.

"Nu-mi pare rău că l-am folosit. Popescu a apărat foarte bine, nu s-a pierdut în meciurile în care el a jucat. Nu e doar vina lui. E un portar care are calităţi şi trebuie să-i dăm în continuare încredere", a precizat Rednic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑