Iniţiere în Afaceri a Tinerilor



Astăzi trei iulie în incinta sălii de conferinţe a hotelului Zarea s-a lansat Programul de Educație Antreprenorială pentru tineri.  Programul  se derulează la iniţiatva Ministerului Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Personală și Antreprenorială  BRAIN POWER în perioada de 3-5 iulie 2013 în Chişinău.

 Programul are drept scop familiarizarea tinerilor cu mediul de afaceri, precum şi încurajarea acestora în a deveni antreprenori. De el vor beneficia 25 de tineri din republică. Participanţii au fost selectaţi în urma unui concurs desfăşurat de minister în perioada de 13-28 iunie 2013.

 La eveniment a fost prezent Şeful Direcţiei Programe de Tineret Ion Dunea care a felicitat participanţii cu asistarea la instruire.  Le-a urat succese  şi speră că tineriii vor interacţiona între ei, vor cunoaşte noi ideii de afaceri, iar pe viitor posibil vor colabora cu Ministerul în cadrul PNAET program destinat persoanelor tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, care doresc să-şi dezvolte abilităţi antreprenoriale, să lanseze sau să extindă o afacere proprie în zonele rurale în domeniul agriculturii sau producerii, creând astfel noi locuri de muncă. 

 Programul de Educație Antreprenorială pentru tineri este Gratuit şi conţine şase sesiuni de training:

1. A fi s-au a nu antreprenor? De la idee la succes.

2. Paşii în lansarea unei afaceri.

3. Elaborarea planului de afaceri.

4. 12 abilităţi pentru o afacere de succes.

5. Comunicarea non-verbală şi NLP în afaceri.

6. Gândirea pozitivă în afaceri.

 Expertul care va instrui tinerii este  Ştefan POPOV, director Ascending Consulting, business & human performance trainer



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑