Veris a băgat frică în fosta vedetă a naţionalei Bulgariei, Krasimir Balakov



 

Veris a băgat frică în fosta vedetă a naţionalei Bulgariei, Krasimir Balakov. Acesta a venit în Moldova împreună cu echipa pe care o antrenează, Litex, şi a declarat că va fi o catastrofă dacă elevii lui Lilian Popescu îi vor elimina din Liga Europei. Meciul dintre Veris şi Litex se va juca joi, la Orhei.

Antrenorul lui Litex, Krasimir Balakov nici nu ia în calcul varianta unui eşec al echipei sale în dubla cu Veris.

"Colectivul este cea mai puternică trăsătură care am observat-o la Veris. Am adunat destulă informaţie. Ştim ce reprezintă această echipă, ştim cum joacă. Este compactă şi agresivă", a declarat Balakov.

Chiar dacă a avut mici probleme cu pronunţia numelor, fostul coleg de naţională al lui Hristo Stoicikov a numit şi cei mai buni jucători de la Veris, după părerea lui.

"Frunză, Viorel, a dat multe goluri. Mi-a plăcut Adrian Caşcaval şi Petru Racu", a precizat Krasimir Balakov.

"Este important să facem un meci bun. Este prima participare în cupele europene. Nu vreau să supăr pe nimeni. Stimăm adversarul, dar nu ne este frică de el", a subloniat Popescu.

"Poate toate casele de pariuri spun că ei sunt favoriţi, însă în fotbal nu o dată s-a demonstrat că orice este posibil. Pe noi nu ne afectează că ei sunt favoriţi. Până la urmă, trebuie să ieşim şi să facem treabă", a spus Petru Racu, jucător Veris.

Meciul Veris - Litex Lovech se va juca joi, de la ora 17:30, pe stadionul orăşenesc din Orhei. O altă reprezentantă a Moldovei în Liga Europei, FC Tiraspol se va duela de la ora 20:00, pe teren propriu, cu Inter Baku.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑