Medie extraordinară pentru Zlatan! Într-un meci din patru jucat la PSG a dat cel puțin două goluri



03 августа 2014

 

Zlatan Ibrahimovic a cucerit al cincilea trofeu în mai puțin de doi ani petrecuți la PSG. Dubla suedezului le-a adus parizienilor Supercupa Franței (2-0 cu Guingamp - DETALII ȘI VIDEO AICI). 

Atacantul cumpărat în 2012 de la AC Milan are o cifre extraordinare în tricoul francezilor: a jucat 92 de meciuri oficiale și a marcat 78 de goluri. 

Partida cu Guincamp a fost cea cu numărul 22 în care Zlatan a marcat cel puțin două goluri pentru PSG, o medie uluitoare de aproape un meci la patru jucate în tricoul albaștrilor. 

Vârful de 32 de ani a înscris ambele goluri ale meciului câștigat cu Guincampf, primul dintre acestea fiind o nouă "bijuterie" marca Ibra: a șutat puternic, la colțul lung, din afara careului.

GOLUL 1 AL LUI IBRAHIMOVIC ÎN SUPERCUPA FRANȚEI: 

A doua reușită a venit din penalty, la capătul unei execuții perfecte: mingea plasată lângă bară, fără vreo șansă pentru portarul advers, care pornise pe colțul bun. 

GOLUL 2 AL LUI IBRAHIMOVIC ÎN SUPERCUPA FRANȚEI: 

În cele două sezoane jucate la PSG, Zlatan Ibrahimovic a cucerit titlul de campion în Ligue 1 și a fost de fiecare dată golgheterul competiției. La prima ediție a înscris 30 de goluri, iar la cea încheiată în această vară a punctat de 26 de ori. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑