Paul George, starul lui Pacers, s-a accidentat foarte grav și va lipsi un an



03 августа 2014

**VIDEO** Paul George, starul lui Pacers, s-a accidentat foarte grav și va lipsi un an

UPDATE 13:08. Presa americană anunță că leziunea suferită de George este foarte gravă, iar baschetbalistul american va lipsi din echipa Indianei vreme de un an.

Paul George, jucător la Indiana Pacers şi unul dintre starurile NBA, s-a accidentat grav la gamba dreaptă în timpul unui antrenament cu public al selecţionatei SUA, efectuat vineri la Las Vegas (Nevada), în vederea Campionatului Mondial masculin de baschet, ediţia 2014.

George s-a dezechilibrat în timpul ce încerca să-l contreze pe James Harden, în cel de-al patrulea sfert al meciului de pregătire disputat cu această ocazie de componenţii naţionalei americane, iar imaginile video au lăsat impresia că a suferit o fractură la piciorul drept, pe care a aterizat în momentul căderii.

Deşi gravitatea accidentării nu este deocamdată cunoscută, aceasta a fost suficient de serioasă pentru ca meciul să fie întrerupt definitiv, iar jucătorul condus imediat la spital. "Este o lovitură dură", a declarat preşedintele Federaţiei americane de baschet, Jerry Colangelo, în cursul unei conferinţe de presă.

În vârstă de 24 ani, Paul George a fost selecţionat pentru ultimele două ediţii ale All Star Game, meciul vedetelor din campionatul profesionist nord-american. În sezonul trecut, el a reuşit o medie de 21,7 puncte, 6,8 recuperări şi 3,5 pase decisive pe meci alături de Pacers, cu care a disputat finala Conferinţei de Est a NBA.

O clauză din contractul lui George îi acoperă pe cei de la Indiana: în cazul în care acesta ar rata tot sezonul, Pacers ar recupera 6,3 milioane de dolari din salariul de 15.8 milioane pe care îl încasează jucătorul născut în California.

Campionatul Mondial de baschet va avea loc în Spania, în perioada 30 august - 14 septembrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑