Cei de la Plzen se concentrează pe "Briliant": "Mutu a schimbat jocul, va trebui să fim atenți la el"



03 августа 2014

 

**VIDEO** Cei de la Plzen se concentrează pe

Petrolul are nevoie de cel puțin un gol marcat la Plzen, în manșa a doua a turului III preliminar din UEFA Europa League, după ce partida de la Ploiești s-a încheiat la egalitate, 1-1 (VIDEO).

Petrolul a deschis scorul prin rezerva Adrian Mutu, dar Kolar a egalat în prelungiri.

Spre ghinionul "lupilor" lui Răzvan Lucescu, Petrolul nu își poate permite un eșec în Cehia, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar românii pot specula prezența în lot a veteranului Adrian Mutu. Antrenorul Dusan Uhrin jr. și elevii săi sunt speriați de prezența "Briliantului" pe teren!

Pentru cotidianul Sport, Dusan Uhrin jr. a declarat: "Ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Am avut multe șanse de a marca și nu am profitat de ele. Dar am crezut până la final în egalare, pentru că am pus multă presiune. Nu mă așteptam să nu-l văd pe Mutu titular, a fost o surpriză.

Momentan nu avem ce să sărbătorim, mai avem un meci, mult mai dificil decât cel pe care l-am jucat la Ploiești. Va trebui să atacăm și să nu ne intereseze rezultatul din tur".

Atacantul Daniel Kolar, cel care a înscris golul cehilor la Ploiești, a mărturisit: "Partida retur va decide totul. Petrolul este una dintre cele mai bune pe care o puteam întâlni în această fază".

Totodată, portarul Kozacik, și-a cerut scuze fanilor pentru că nu a putut opri șutul lui Adrian Mutu, care a deschis scorul în partida tur.

Kozacik va fi foarte atent la micșările internaționalului român în partida-revanșă: "Am fost surprins să-l văd pe teren pe Mutu în repriza a doua. Intrarea lui pe teren a schimbat jocul, i-a readus la viață pe adversari, iar la retur trebuie să fim atenți la el.

Șutul său a fost foarte bun și îmi pare rău că nu am putut să-l ajung. Cred că acasă vom avea parte de un sprijin consistent, va există multă presiune, dar sper să reușim calificarea".

Meciul retur dintre Viktoria Plzen și Petrolul se va disputa joi, 7 august, cu începere de la ora 21:00, urmând să fie transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑