Cel mai nebun meci al săptămânii. Rivalele lui Stromsgodset au remizat 5-5!



03 августа 2014

 

**VIDEO** Cel mai nebun meci al săptămânii. Rivalele lui Stromsgodset au remizat 5-5!

Lupta pentru primele trei locuri din Norvegia este aprigă, iar Stromsgodset, fosta rivală a Stelei din preliminariile UCL, ocupă poziția secundă, cu 34 de puncte.

Din spate vin tare Odd (32), Valerenga (31), Rosenborg (30), Lillestrom și Viking (27), iar două dintre aceste formații rivale au oferit un meci de pomină în cursul serii de vineri.

Viking și Valerenga s-au întâlnit pe stadionul din Stavanger, pentru partida din etapa a 18-a, dar cei 8.400 de fani prezenți la meci nu se așteptau la un asemenea spectacol. Partida s-a încheiat la egalitate, 5-5, după ce oaspeții de la Valerenga au condus cu 5-2 în minutul 75.

Scorul a fost deschis de Larsen (9), iar Kjartansson a făcut 2-0 pentru oaspeți în minutul 39. Egalarea a venit după golurile lui Sigurdsson (44) și Thioune (57). Kjartansson (61), Zahid (66) și același Kjartansson (68) au readus formația vizitatoare în avantaj, dar hattrick-ul atacantului islandez nu a fost suficient pentru victorie!

Gazdele au marcat în minutul 75 prin Nisja, care a realizat "dubla" în minutul 84. La scorul de 4-5, Valerenga a încercat să apere avantajul firaj, dar Sverrisson a egalat cu un șut de la distanță, în minutul 90, aducând un punct foarte prețios echipei sale.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑