Xavi rămâne la Barca! Luis Enrique l-a convins: "E în cea mai bună formă fizică și îl văd foarte motivat"



03 августа 2014

**Xavi rămâne la Barca!** Luis Enrique l-a convins:

Soarta lui Xavi pare rezolvată în favoarea Barcelonei. După ce a fost extrem de aproape să îl piardă, catalanii îl vor avea la dispoziție pe mijlocaș și în sezonul viitor.

În vârstă de 34 de ani, singurul jucător care a bifat 700 de prezențe în tricoul Barcelonei a evoluat în repriza a doua a meciului amical de sâmbătă, jucat de Barcelona cu Nice.

Vicecampioana Spaniei a fost ținută în șah, rezultatul final fiind 1-1 (DETALII ȘI REZUMAT VIDEO AICI). Singurul gol al formației de pe Camp Nou a fost înscris chiar de Xavi, din penalty.

La finalul meciului, Luis Enrique a vorbit despre Xavi și i-a transmis că se bazează pe el pentru sezonul viitor.

În acest fel, este din ce în ce mai clar că jucătorul spaniol va rămâne în cadrul echipei pentru care a evoluat toată viața. În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre o plecare a sa la Al Arabi, formație condusă de Dan Petrescu, dar și la New York City, în MLS.

"Xavi este în cea mai bună formă atât fizică, dar și ca joc. Este extrem de motivat și sunt foarte fericit că rămâne să ne ajute. Îl văd la fel de important pentru echipă precum a fost în ultimii ani.", a spus Luis Enrique.

30 de meciuri a jucat Xavi în sezonul trecut din La Liga și a marcat 3 goluri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑