Liderul Diviziei Naţionale la fotbal pe plajă a obţinut o nouă victorie pe călduri de 35 de grade



03 августа 2014

 

Djoker-Tornado bate orice echipă chiar şi la 35 de grade Celsius! Liderul Diviziei Naţionale la fotbal pe plajă a mai obţinut o victorie la scor, în cadrul etapei a 11-a. Djoker s-a impus cu 13-2 în faţa formaţiei Stels şi este tot mai aproape să câştige un nou titlu de campioană.

Derby-ul Chişinăului la fotbal pe plaja, dintre Djoker-Tornado şi Stels, s-a jucat la o temperatură ce a depăşit 30 de grade Celsius. Chiar şi aşa, Djoker a obţinut o victorie categorică reuşind câteva execuţii de excepţie.

Djoker a câştigat primele două reprize cu acelaşi scor, 5-1, iar în partea a treia a meciului s-a impus cu 3-0. Astflel, echipa formată în mare parte din jucători ai naţionalei a învins cu 13-2.

"Nu mai este nicio echipă de care să nu putem trece. Este bine pentru echipa naţională, dar în acelaşi timp, ne-am dori mai mulţi adversari puternici în campionat. Când sunt mai multe echipe puternice, meciurile sunt mai spectaculoase, iar valoarea jucătorilor creşte", a spus jucător Djoker-Tornado, Victor Comlionoc.

Cel mai valoros jucător al meciului a fost Andrei Negara, care a marcat şase goluri şi a fost foarte aproape de a şaptea reuşită, dar a ratat un penalty.

"Meci de meci câştigăm. Câştigăm la o diferenţă mare de goluri. Deja ne gândim să jucăm cât mai frumos. (...) Sper că vom câştiga campionatul în acest an şi sper să câştigăm şi Cupa Moldovei", a declarat jucătorul Andrei Negara.

Djoker-Tornado a rămas neînvinsă în acest sezon, fiind foarte aproape de a cuceri al doilea titlu consecutiv. Cu trei etape înainte de final, echipa antrenată de Ruslan Barburoş are un avantaj de şase puncte faţă de a doua clasată, Şcoala Sportivă Nr.12 din Vadul lui Vodă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑