Specialiștii nu au emoții la returul Stelei cu Aktobe: "Se va califica!"



03 августа 2014

 

**VIDEO** Specialiștii nu au emoții la returul Stelei cu Aktobe:

Steliştii au în minte doar un cuvânt pentru returul de miercuri cu Aktobe, din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

Calificarea este principalul gând al roş-albaştrilor, după 2-2 în Kazahstan. Fostul căpitan din Ghencea, Dorin Goian, şi Ioan Andone, tehnician care a activat în campionatul țării unde evoluează și Aktobe, cred că echipa lui Costel Gâlcă are prima şansă de a merge în play-off. Ambii admit însă că Steaua va avea un meci greu pe Arena Naţională.

"Au șansă mare să se califice mai departe, apoi în play-off vom vedea ce va fi. Dar trebuie neapărat să se califice în Champions League, în grupe, pentru că, în situația în care nu se vor califica, atunci lumea deja va începe să vorbească din ce în ce mai mult și va fi o presiune foarte mare", a spus Dorin Goian, fost component al Stelei în perioada 2004-2010.

La rândul său, Ioan Andone crede că Aktobe este mult schimbată în bine față de perioada în care acesta a întâlnit-o în campionatul din Kazahstan:

"Nu putem ști niciodată ce se întâmplă. Eu am fost antrenor acolo, e o echipa mult schimbată față de cea pe care am întalnit-o eu anul trecut, în campionat. N-ar trebui ca Steaua să aibe probleme, totuși, dar să nu cumva să primească gol, pentru că cei de la Aktobe sunt extrem de ambițioși".


 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑