Campionatul Rusiei a început cu zeci de goluri marcate în primele cinci meciuri de debut



03 августа 2014

 

Campionatul Rusiei a început cu zeci de goluri marcate în primele cinci meciuri ale etapei de start. După ce ŢSKA, Zenit şi Spartak au înscris câte patru goluri în partidele de debut, meciul dintre Dinamo Moscova şi FC Rostov a adus nu mai puţin de zece reuşite. La acest rezultat şi-a adus aportul şi moldoveanul Alexandru Gaţcan care a închis tabela meciului.

Scorul în meciul dintre Dinamo şi FC Rostov a fost deschis în minutul 15, de germanul Kevin Kuranyi, care a transformat un penalty. Cele două echipe au mai marcat patru goluri în ultimele 15 minute ale primei reprize. Christopher Samba a dublat avantajul lui Dinamo în minutul 29, iar şase minute mai târziu, Dmitry Poloz a înscris pentru 2-1. În minutul, 37 Balazs Dzsudzsak a înscris pentru 3-1, iar acelaşi Poloz a redus din nou din diferenţă în minutul 40 şi a stabilit scorul la pauză, 3-2.

Dinamo şi-a asigurat victoria în repriza a doua, când a înscris patru goluri într-un interval de doar 20 de minute. Trei reuşite i-au aparţinut lui Alexandr Kokorin, care a marcat primul hat-trick al sezonului, iar Kuranyi a încris din nou şi a dus scorul la 7-2.

Tabela a fost închisă de jucătorul naţionalei Moldovei, Alexandru Gaţcan, care a marcat ultimul gol pentru Rostov şi a stabilit scorul final de 7-3.

După acest meci, Dinamo va pleca în Cipru, pentru a juca returul din a treia rundă preliminară a Ligii Europei, cu Ironi Kiryat Shmona. Moscoviţii au remizat în tur cu echipa din Israel, scor 1-1. Rostov îşi va începe aventura europeană în play-off-ul Ligii Europei, care se va juca la sfârşitul lunii august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑