Un amical dintre Real Madrid şi Manchester United a strâns un număr record de fani în SUA



03 августа 2014

 

Real Madrid şi Manchester United scriu istorie pentru fotbalul american! Un amical dintre cele două echipe a stabilit un nou record de prezenţă în tribune la un meci de fotbal jucat în SUA. 

La amicalul dintre Real Madrid şi Manchester United, care s-a jucat pe stadionul Big House din Michigan, s-au adunat 109 mii de oameni. Astfel, a fost stabilit recordul de prezenţă în tribune la un meci de fotbal care s-a jucat în Statele Unite ale Americii.

Manchester Unites a deschis scorul prin Ashley Young, în minutul 20, însă cel mai scump jucător al planetei, Gareth Bale a egalat şapte minute mai târziu. Ashley Young a mai marcat o dată şi "diavolii roşii" au plecat la vestiare cu un avantaj de un gol.

În minutul 74, publicul a explodat după ce pe teren a fost introdus Cristiano Ronaldo, accidentat în ultima perioadă. Superstarul madrilenilor nu a putut să-şi ajute prea mult echipa. Javier Hernandez a marcat cu zece minute înainte de final, iar United s-a impus cu 3-1.

Majoritatea fanilor prezenţi în tribune erau fani ai echipei engleze, astfel că rezultatul i-a mulţumit:

"Am pierdut în faţa lui Real de mai multe ori. Aşa că victoria de azi, obţinută în faţa unui asemenea public, a fost un lucru deosebit".

"Am privit un meci de fotbal la noi acasă, în care s-au întâlnit două echipe de top din lume. A fost nemaipomenit".

Recordul anterior în timpul unui meci de fotbal în SUA a fost stabilit tocmai în 1984. La Jocurile Olimpice de la Los Angeles, naţionalele Franţei şi Braziliei au adunat în tribunele stadionului Rose Bowl nu mai puţin de 101 de mii de oameni.

Recordul mondial de prezenţă se păstrează intact timp de 64 de ani. La meciul dintre Brazilia şi Uruguay, care s-a jucat pe stadionul Maracana, la Mondialul din 1950, au fost prezenţi 210 mii de oameni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑