Arsenal - Monaco 0-1. ”Tunarii” au ratat ocazia de a câștiga Emirates Cup



03 августа 2014

**VIDEO** Arsenal - Monaco 0-1. ”Tunarii” au ratat ocazia de a câștiga Emirates Cup

Arsenal a ratat ocazia de a câștiga Emirates Cup 2014, competiție găzduită chiar de ”tunari”. Elevii lui Arsene Wenger au pierdut la limită partida cu Monaco și au terminat cu un punct mai puțin față de campioana Valencia.

Dacă englezii n-au avut prea multe motive de bucurie, în schimb monegascii au toate motivele să-și frece mâinile de bucurie, pentru că unicul gol al partidei a fost marcat de Radamel Falcao (DETALII AICI și VIDEO), care a reluat din plonjon, cam de pe linia careului de șase metri, din centrarea lui Moutinho, care a executat o lovitură liberă, lateral dreapta.

Reușita l-a emoționat teribil pe Falcao, care a izbucnit în lacrimi imediat după ce a marcat. Au fost lacrimile de emoție ale unui om care a suferit destul de mult în cele șase luni în care a stat departe de gazon.

Prima ocazie importantă a londonezilor s-a petrecut abia în minutul 50, atunci când Wilshere a fost blocat cu greu de Subasic.

Titular în premieră pentru Arsenal, Alexis Sanchez a trecut pe lângă egalare zece minute mai târziu, atunci când șutul său a trecut puțin pe lângă bară (60).

”Tunarii” ar fi trebuit să primească un penalty, cu zece minute înainte de final. Puștii Zelalem și Akpom au combinat excelent iar cel din urmă a fost faultat în careul lui Monaco. Arbitrul Martin Atkinson a văzut însă infracțiunea în afara suprafeței de pedeapsă și a acordat doar lovitură liberă (81).

Arsenal - AS Monaco 0-1
A marcat: Falcao 36

Arsenal: Szczesny - Nacho, Chambers (Miquel 46), Koscielny, Debuchy (Bellerin 90) - Cazorla (Akpom 74), Arteta, Wilshere (Zelalem 73), A. Sanchez (Flamini 74) - Ramsey, Giroud (Chamberlain 46)
Antrenor: Arsene Wenger

AS Monaco: Subasic - Carvalho (Kurzawa 84), Raggi, Dirar, Echiejile - Ocampos (Fabinfo 71), Bakayoko, Kondogbia (Abdennour 84)Carrasco - Moutinho (Germain 58), Falcao (Martial 58)
Antrenor: Leonardo Jardim

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑