Un jamaican de la Newcastle a dat un gol asemănător cu cel marcat de Chivu cu Anglia, în 2000



03 августа 2014

 

**VIDEO** Un jamaican de la Newcastle a dat un gol asemănător cu cel marcat de Chivu cu Anglia, în 2000

Jamaicanul Rolando Aarons, de la Newcastle United, a înscris un gol spectaculos duminică, la Schalke Cup, care aduce aminte de cel marcat de Cristian Chivu la EURO 2000 în poarta Angliei.

Aarons (18 ani) împlinește doi ani de când s-a transferat pe St. James' Park, dar nu are niciun meci oficial în prima echipă a "coțofenelor". Are contract de jucător profesionist cu Newcastle de pe 1 aprilie 2014.

Duminică, la meciul contra lui Schalke, din cadrul turneului amical Schalke Cup, mijlocașul jamaican a punctat superb, cu un șut din flancul stâng. Mingea l-a depășit pe portarul nemților și a lovit și bara înainte de a scutura plasa porții germane, întocmai ca la șutul lui Chivu, care a deschis scorul în urmă cu 14 ani în fața Angliei, la ultimul meci din grupă jucat la EURO 2000.

Scorul final a fost de 3-1 în favoarea lui Newcastle.

În prima zi de la Schalke Cup, gazdele au pierdut la loviturile de departajare în fața lui West Ham United (VIDEO și DETALII AICI). Și Newcastle a pierdut, înregistrând un 1-3 contra spaniolilor de la Malaga, într-un meci cu goluri spectaculoase (VIDEO și DETALII AICI).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑