Palermo - Empoli 0-1. Toscanii au obţinut a doua victorie în ultimele trei etape



**Palermo - Empoli 0-1.** Toscanii au obţinut a doua victorie în ultimele trei etape

Empoli a obţinut a doua victorie din ultimele trei etape, în Serie A TIM. Riccardo Saponara a fost decisiv în deplasarea de la Palermo, unde toscanii s-au impus cu 1-0.

Pentru Empoli este o victorie mare, mai ales că a fost obţinută în deplasare, în faţa unei alte echipe aflate în zona fierbinte a clasamentului.

Palermo a fost prima aproape de gol, în minutul 21, dar Skorupski nu s-a lăsat păcălit pe Vazquez.

Imediat după pauză, gazdele au irosit o şansă imensă de a deschide scorul, prin Gilardino, care a tras superb, dar mingea a lovit transversala.

Minutul 53 a adus unicul gol al partidei. Riccardo Saponara a surprins pe toată lumea şi a executat pe sub zid o lovitură liberă, iar Sorrentino nu a mai putut interveni.

Oaspeţii au avut noroc în ultimele minute. Skorupski a intervenit miraculos la dubla ocazie a formaţiei siciliene din minutul 86, când Rigoni şi Trajkovski nu au reuşit să trimită în plasă.

Palermo a încercat până la final să obţină măcar un punct, dar Rigoni a irosit o altă şansă şi s-a încheiat 1-0 pentru Empoli, care este acum la egalitate de punct cu sicilienii în clasament.

Palermo: Sorrentino - Struna (Quaison 56), Gonzalez (Goldaniga 78), Andelkovic - Rispoli, Rigoni, Brugman, Hiljemark (Trajkovski 67), Lazaar - Vazquez - Gilardino

Antrenor: G. Iachini

Empoli: Skorupski - Zambelli, Tonelli, Costa, Mario Rui - Zielinski, Maiello, Paredes (Buchel 72) - Saponara (Maccarone 89) - Pucciarelli, Livaja (Krunic 83)

Antrenor: M. Giampaolo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑