Dinamo a fost umilită de Viitorul, dar Gnohere are motive de bucurie. A primit o veste excelentă!



 

**VIDEO** Dinamo a fost umilită de Viitorul, dar Gnohere are motive de bucurie. A primit o veste excelentă!

Dinamo a suferit cea mai drastică înfrângere din ultimele trei decenii, 1-5 cu Viitorul, acasă, dar Harlem-Eddy Gnohere a reușit să înscrie singurul gol al ”câinilor roșii”. Ajuns la șase reușite în tricoul lui Dinamo în acest sezon în Liga 1 și la alte trei în Cupa României, francezul de 27 de ani a reușit să fie selecționat la echipa națională!

Născut în Franța, la Paris, și cu pașaport ivorian, ”Bizon” nu va juca pentru niciuna din aceste două selecționate, însă. Pe adresa clubului Dinamo a ajuns o telegramă de convocare la naționala statului Haiti pe numele atacantului alb-roșiilor.

„Gnohere a primit o telegramă de convocare de la naționala statului Haiti. Trebuie să fie pe data de 8 acolo, după meciul de la Timișoara. Nici nu știam că are origini haitiene. Are două meciuri amicale. Am și glumit și i-am zis că pleacă acum și se întoarce abia după ce ne reunim, pe 11 ianuarie”, a spus Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Haiti va juca două meciuri în această lună, dar nu amicale, cum a spus Danciu, ci oficiale, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018: pe 14 noiembrie, cu Costa Rica, respectiv pe 18 noiembrie, cu Jamaica.

Convocarea lui Gnohere este surprinzătoare, nu doar prin prisma faptului că nimeni nu știa că ”Bizon” are rădăcini haitiene, ci și datorită faptului că, pe 27 octombrie, când selecționerul Marc Collat a anunțat lista preliminară a celor 31 de jucători convocați pentru partidele cu Costa Rica și Jamaica, atacantul lui Dinamo nu se afla pe această listă. În schimb, printre convocați erau stelistul Jean Sony Alcenat și fostul petrolist Sony Mustivar, în prezent la Kansas City, în SUA.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑