Meciuri spectaculoase, dar fără suprize, în prima zi a Mastersului de la Paris



 

**VIDEO** Meciuri spectaculoase, dar fără suprize, în prima zi a Mastersului de la Paris

Nu a fost loc de surprize în prima zi a Mastersului de la Paris. Bernard Tomic, Dominic Thiem şi Grigor Dimitrov s-au calificat în turul secund.

Meciuri spectaculoase la Paris, în ultimul turneu Masters 1000 al anului. Bernard Tomic a început cu dreptul şi l-a învins în două seturi pe Fabio Fognini.

Australianul, număr 18 ATP, s-a impus cu 6-3, 6-2. Pentru Tomic urmează o dispută mult mai dificilă, împotriva favoritului 4, Stanislas Wawrinka.

Şi Dominic Thiem şi-a respectat statutul. A câştigat în set decisiv confruntarea din manşa inaugurală, cu Adrian Mannarino. Francezul a cedat cu 2-6, 7-5, 2-6.

Un alt sportiv din Hexagon, Nicolas Mahut, a fost învins încă din primul tur. Dusan Lajovic l-a eliminat, după o ora şi 23 de minute. Sârbul a câştigat cu 7-5, 6-3 şi îl va întâlni în faza următoare a competiţiei pe favoritul numărul 16, David Goffin.

De două seturi a avut nevoie şi Aljaz Bedene pentru a trece de spaniolul Marcel Granollers. Britanicul venit din calificări s-a impus cu 7-5, 7-6 şi va juca, în turul secund, împotriva lui John Isner, cap de serie numărul 13.

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale zilei a adus faţă în faţă doi francezi - Gael Monfils şi Benoit Paire. Monfils a cedat doar două game-uri în actul inaugural, dar Paire a revenit spectaculos.

Numărul 23 mondial s-a impus în următoarele două seturi, 7-6, respectiv 6-4. Pentru un loc în optimi, Benoit Paire va înfrunta un alt compatriot, Gilles Simon, favorit 14 la turneul parizian.

Grigor Dimitrov a trecut şi el în turul secund - l-a învins cu 6-4, 6-1, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, venit din calificări.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑