Dinamoviştii s-au speriat după eşecul cu Viitorul: "Periclităm prezenţa în play-off"



 

**VIDEO** Dinamoviştii s-au speriat după eşecul cu Viitorul:

VIDEO. Dinamo - Viitorul 1-5. "Câinii roşii" au încasat 8 goluri în ultimele două etape, după ce au pierdut şi cu 0-3, la Craiova, şi oficialii bucureştenilor au încercat să găsească explicaţii pentru eşecul usturător din meciul cu echipa lui Gică Hagi.

"E o seară neagră din toate punctele de vedere, ţinând cont de situaţia în care s-a disputat partida, după evenimentele de vineri. Scorul este cam drastic pentru ceea ce a fost pe teren. E dificil să joci 60 de minute în inferioritate numerică împotriva Viitorului, o echipă care joacă, dar rămâne amărăciunea rezultatului.

Noi mai mult am alergat în seara asta. E clar că am făcut şi noi nişte greşeli individuale impardonabile la nivelul unor jucători cu experienţă aşa mare", a comentat Ionel Dănciulescu.

Dinamo putea beneficia de un penalty şi chiar de o eliminare a portarului Rîmniceanu, după o fază controversată petrecută în prima repriză, la care asistentul Andrei Constantinescu a ridicat eronat fanionul pentru o poziţie de ofsaid.

"Voi analizaţi situaţia din prima repriză, cu penalty-ul lui Gnohere, şi situaţia putea fi diferită, noi să fi avut un penalty şi portarul lor să fie eliminat. La 5-1, nu mai e nimic de zis", a adăugat "Danciugol".

Dinamo a ajuns pe locul 6, ultimul care duce în play-off, şi are un avans de doar două puncte în faţa lui CSU Craiova, principala urmăritoare. Lucrurile se pot complica pentru bucureşteni dacă CFR Cluj va primi cele 6 puncte de la TAS. Ardelenii au 20 de puncte şi, cu 26, ar trece în faţa "câinilor".

"Trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe. Periclităm un pic situaţia de a fi în play-off. Trebuie să recunoaştem că va fi greu. Am avut două absenţe importante, Anton şi Rotariu. Trebuie să stăm cu capul plecat şi să îndurăm umilinţa asta", a încheiat managerul sportiv al bucureştenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑