MECIUL SERII: Real Madrid se va duela cu Paris Saint Germain



Foto: livestream-spor.blogspot.com

Real Madrid - Paris Saint Germain este cel mai aşteptat meci din această seară. Una din cele două formaţii şi-ar putea asigura calificarea în optimi chiar după meciul din capitala Spaniei. Într-un alt meci de zile mari, Manchester City va întâlni în deplasare Sevilla.

Real Madrid şi Paris Saint-Germain se vor întâlni în această seară pe Santiago Bernabeu în etapa a patra din grupele Ligii Campionilor. Una din aceste echipe îşi poate asigura calificarea în optimi dacă va obţine victoria, iar Malmo va pierde duelul cu Şahtar Doneţk.

Real şi PSG sunt singurele formații care nu au încasat niciun gol în acest sezon în faza grupelor Ligii Campionilor.

Galacticii se confruntă şi cu probleme de lot înainte de partida care ar putea decide în mare parte câştigătoarea grupei A. Presa iberică scrie că Gareth Bale și Karim Benzema vor absenta în meciul cu PSG, iar evoluţia lui Luka Modric este sub semnul întrebării.

"Orice jucător din această echipă, care se antrenează şi joacă bine, are șanse de a evolua în orice meci. În această partidă, pot spune că Jese are mai multe şanse de a juca decât Bale, asta e sigur", a spus antrenorul Real Madrid Rafael Benitez. 

În grupa B, ŢSKA Moscova va avea un duel dificil pe Old Trafford cu Manchester United, iar PSV Eindhoven va întâlni pe teren propriu Wolfsburg.

Atletico Madrid va juca în deplasare împotriva formaţiei FC Astana, iar în celălalt meci al grupei C, Benfica se va duela cu Galatasaray pe Estadio Da Luz.

"Cred că Galatasaray este echipa care ne va pune mari dificultăţi. Această echipă are un grup de jucători foarte buni, datorită cărora Galatasaray obţine rezultate bune. Deci, vom avea un adversar foarte dificil", a menţionat antrenorul Benficăi Rui Vitoria. 

În celălalt meci al grupei D, Juventus Torino va juca în deplasare cu Borussia Monchengladbach.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑