Rednic, despre portarul care a încasat cinci goluri la debutul în Liga 1: “A apărat foarte bine!” 

**VIDEO** Rednic, despre portarul care a încasat cinci goluri la debutul în Liga 1: “A apărat foarte bine!”

VIDEO Dinamo – Viitorul 1-5. Iustin Popescu a debutat luni seara în Liga 1, la 22 de ani, într-un meci în care a primit 5 goluri de la jucătorii lui Gică Hagi. După partidă, Mircea Rednic a spus că portarul său a avut o evoluție foarte bună. Acesta crede însă că are și el partea sa de vină la o parte dintre golurile constănțenilor.

“Popescu a apărat foarte bine, cu el nu s-a pierdut în meciurile pe care le-a jucat. Nu e numai vina lui Popescu. E un portar cu calități, o să-i acordăm în continuare încredere.”, a spus Rednic, imediat după meciul de luni.

Jucătorul care a mai evoluat în acest sezon în patru partide, două în Cupa Ligii, două în Cupa României, crede că evoluția sa n-a fost una perfectă, contra Viitorului: “Am luat niște goluri, după părerea mea, foarte ușor. Un debut, știți foarte bine că astăzi a fost primul meu meci în Liga 1, am debutat cu stângul și este o seară neagră pentru mine. Îmi reproșez, cred că am avut și eu partea mea de vină la unele goluri, în special la primul gol. Cred că trebuia să resping acolo, să dau în lateral, mingea. Am respins în față și ați văzut ce a ieșit, a ieșit penalty.Asta este, îmi cer scuze față de colegi.”

9 goluri a primit Popescu în 5 meciuri la Dinamo. 4 în Cupă, 5 în campionat

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑