Formatia la care moldoveanul Alexandru Gatcan este capitan a urcat pe locul 2 in Rusia: Rostov s-a impus in fata celor de la Dinamo Moscova - VIDEO




Rostov, formatia la care moldoveanul Alexandru Gatcan este capitan, a urcat pe locul 2 in campionatul Rusiei, dupa o noua victorie ieri. Echipa s-a impus la limita in fata celor de la Dinamo Moscova.

 

Fara capitanul Alexandru Gatcan, care este accidentat, Rostov a primit aseara vizita celor de la Dinamo Moscova. Dupa o prima repriza in care cele doua echipe au tatonat terenul, angolezul Bastos a deschis scorul pentru gazde in minutul 55. 

 

Apoi, peste 5 minute gazdele s-au vazut in inferioritate numerica, dupa ce Kalaciov a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Pana la final Dinamo a atacat in valuri, dar nu a reusit sa si marcheze. Meciul s-a incheiat cu 1 la 0 in favoarea lui Rostov, care obtine deja a treia victorie consecutiva. Gratie succesului Rostov aduna 27 de puncte si urca pana pe locul 2, la egalitate de puncte cu formatia Lokomotiv. Prima in Rusia este TSKA, echipa care are cu 9 puncte mai mult.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑