Tottenham, aproape de liderii din Anglia. Momentul in care arbitrul central al partidei cu Aston Villa s-a bucurat la unul dintre goluri - VIDEO




Tottenham se tine aproape de lideri in campionatul Angliei. Aceasta a reusit o noua victorie, insa arbitrul central al partidei a oferit faza serii. El si-a manifestat bucurie la unul dintre goluri. Nu este prima data cand face acest lucru.

 

Tottenham a invins-o aseara pe Aston Villa, iar arbitrul Mike Dean a iesit din nou in evidenta. Centralul este suspectat ca s-a bucurat la prima reusita a gazdelor. Mike Dean a mai fost suspectat de asa ceva si in 2012, la unul dintre golurile lui Tottenham in poarta celor de la Arsenal. Atunci arbitrul a fost surprins sarind de pe un picior pe altul, vizibil bucuros de reusita lui Saha. Intr-un final aseara, echipa sa favorita, Tottenham, s-a impus cu 3 la 1 in fata celor de la Aston Villa. La pauza a fost 2 la 0 pentru Spurs. 

 

Apoi, Aston Villa a redus din handicap prin reusita lui Jordan Ayew, dar pe final gazdele au mai inscris o data. Harry Kane a stabilit scorul final de 3 la 1. Dupa acest succes Tottenham are 20 de puncte dupa 11 etape si se afla la 5 puncte in spatele liderei Manchester City.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑