Şumudică nu crede că Viitorul-Astra e un derby: "Contează ce se întâmplă în celălalt campionat"



 

**VIDEO** Şumudică nu crede că Viitorul-Astra e un derby:

Primele două clasate din Liga 1, Astra Giurgiu şi Viitorul, se vor întâlni la Ovidiu, vineri, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar antrenorul liderului, Marius Şumudică, nu crede că meciul trebuie considerat un derby.

"Se poate spune că e un derby din punctul de vedere al locurilor din clasament, dar nu poate fi un derby cât timp nu se ştie ce se va întâmpla în celălalt campionat care va începe, şi mă refer aici la play-off. Abia atunci cred că încep derby-urile, când eşti în play-off şi te baţi pentru obiectiv.

Eu consider că sunt opt echipe care pot lua titlul în momentul de faţă, până la Craiova, Dinamo sau Tg. Mureş, indiferent de ceea ce se întâmplă acum", a declarat tehnicianul giurgiuvenilor.

Ambele formaţii traversează perioade bune, atât Astra, cât şi Viitorul având câte patru victorii în ultimele cinci etape, dar echipa lui Gică Hagi a impresionat mai mult în ultima vreme, în special prin succesul categoric de pe terenul lui Dinamo, scor 5-1.

Şumudică este de părere că victoria din Ştefan cel Mare a fost obţinută într-un context special şi spune că se aşteaptă la un duel echilibrat la Ovidiu.

"Nu este elocvent nici meciul de ieri, în care ei au câştigat cu 5-1, nu este elocventă nici victoria noastră, când am bătut acolo cu 3-0, în Cupa Ligii.

Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, un meci între două echipe bune, un meci pe care noi îl vom pregăti ca atare şi vom merge acolo să câştigăm.

Aş vrea ca acest meci să fie decis doar de jucători sau de duelul antrenorilor. Aş vrea, dacă există posibilitatea, ca acest meci să fie condus de cel mai bun arbitru român la momentul actual", a precizat antrenorul Astrei.

De asemenea, Şumudică nu este impresionat de jocul Viitorului şi crede că nici una dintre echipele din Liga 1 nu a reuşit să puncteze la acest capitol.

"Nu cred că Viitorul are cel mai spectaculos joc din campionat în acest moment. Nici Astra nu îl are. Deocmdată, nu e nicio echipă care să joace extraordinar de spectaculos", consideră Şumudică.

Împotriva constănţenilor, Astra nu se va putea baza pe Denis Alibec, suspendat, în timp ce Constantin Budescu este incert. Gică Hagi a spus că fără cei doi jucători, Viitorul are o şansă mare să se impună.

"În momentul de faţă, există zero şanse ca Budescu să joace, aşa că îl liniştesc pe domnul Gică Hagi. Dar ei aveau şanse să câştige şi dacă ar fi jucat Messi la noi", a spus Marius Şumudică, adăugând că Daniel Niculae nu va fi titular în meciul de vineri.

Meciul Viitorul - Astra se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑