Laboratorul "New Dinamo" continuă. "Sita va cerne până când vom fi din nou o forță"



 

**VIDEO** Laboratorul

VIDEO Dinamo - Viitorul 1-5. Situația de la Dinamo s-a înrăutățit, după înfrângerea usturătoare de luni seară, cu Viitorul. După un start de sezon în care se părea că "New Dinamo" dă roade și echipa era în fruntea clasamentului, "câinii roșii" au ajuns să se teamă că ar putea rata play-off-ul, dacă nu vor reuși să își îmbunătățească jocul și rezultatele.

După ce Giani Kiriță s-a oferit gratis să discute o dată pe săptămână cu jucătorii pentru a-i educa în spiritul dinamovist, managerul sportiv Ionel Dănciulescu a spus că șefii dialoghează constant cu actualii fotbaliști ai "câinilor" în acest sens, dar felul în care aceștia se comportă depinde de percepția fiecaruia.

Dănciulescu a anunțat că proiectul de la Dinamo va continua, iar sita din Șoseaua Ștefan cel Mare va cerne până atunci când acolo se va forma o echipă capabilă să câștige din nou titlul în Liga 1 și să redevină o forță în România.

"E vorba și de percepția fiecărui jucător, de cum înțelege ce reprezintă tricoul lui Dinamo, faptul că fac parte dintr-o echipă de tradiție, dintr-un brand. Li se spune acest lucru. De discutat, se discută și știu aceste lucruri. În fotbal, sita cerne. Sita de la Dinamo va cerne în continuare, până vom face o echipă cu care să putem lua campionatul și să fim din nou una dintre forțele fotbalului românesc.", a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑