"Dacă asta spune Tade din interior, e grav!". Ce zice Balint de eventuala plecare a lui Rădoi



 

VIDEO Steaua - CFR 2-0. Steaua se află într-un moment de cumpănă, jocul echipei fiind unul care lasă de dorit din aproape toate punctele de vedere.

Mulţi îl văd principal responsabil pe Mirel Rădoi, care, fără a avea experienţă şi Şcoala de Antrenori făcută, nu poate gestiona situaţia într-un vestiar atât de "greu" ca al campioanei. De altfel, conform informaţiilor oferite în exclusivitate de Digi Sport, tehnicianul se gândeşte serios să renunţe. Totuşi, problema este mult mai complexă, e convins Gabi Balint, care vorbeşte despre lipsa unei strategii la vârf pe termen mediu şi lung.

"Dacă la Viitorul totul e organizat, Steaua e la polul opus. Parcă totul e făcut la întâmplare. Echipa joacă slab, face greşeli, nu se simte că e o echipă sudată. Rădoi aduna echipa ca jucător, dar probabil ca antrenor nu a reuşit să facă acest lucru. Eu am spus că are nevoie de experienţă, deşi îi înţeleg dorinţa de a fi pe bancă. Dar nu plecarea lui Rădoi e marea problemă, sunt alte lucruri care se întâmplă acolo de mult timp. Totuşi, faptul că jucătorii nu evoluează la adevărata lor valoare e vina băncii tehnice", a spus Balint, în direct la Digi Sport.

Situaţia e extrem de tensionată în lotul campioanei, lucru confirmat de Tade, care, la finalul meciului de la Cluj, a admis că fotbaliştii nu sunt uniţi. "Dacă asta Spune Tade din interior, înseamnă că e grav. Eu din afară, văd că jucătorii nu au o ambiţie mare de a demonstra ce pot şi că merită să joace la Steaua", a comentat fostul mare jucător din Ghencea.

Vezi mai jos întreaga intervenţie a lui Gabi Balint la Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑