Steaua a pierdut 3 jucători în 4 zile! Faza la care s-a "rupt" Muniru, ultimul dintre accidentați



 

Steaua a pierdut 3 jucători în 4 zile! **VIDEO** Faza la care s-a

VIDEO CFR Cluj - Steaua 2-0. Steaua a fost învinsă după 10 ani de CFR Cluj și a căzut de pe podium, dar problemele sunt mai adânci de atât. Campionii l-au pierdut pe Sulley Muniru, iar numărul accidentaților a crescut la 3, în numai 4 zile.

După Paul Papp - accidentat în minutul 2 al meciului de joi, cu Baia Mare, din Cupa României - și Houssine Kharja - care a suferit o leziune la antrenamentul de sâmbătă - Steaua a suferit o nouă lovitură.

La Cluj, s-a accidentat și Sulley Muniru, cel care îl înlocuise pe marocan în linia de mijloc pentru meciul cu CFR. În minutul 70, ghanezul a căzut după un duel cu Vitor Bruno și a rămas pe gazon, ținându-se de umărul stâng. A mai jucat 12 minute, dar nu a putut încheia meciul pe teren meciul cu fosta sa echipă, fiind înlocuit în minutul 82 cu Breeveld.

Antrenorul Mirel Rădoi va trebui să se descurce fără cei 3 timp de câteva săptămâni. Paul Papp se va opera în zilele următoare la pometele unde a mai avut probleme și unde are montată o placă metalică, iar la Kharja încă se așteaptă rezultatele RMN-ului, pentru a vedea cât de gravă este leziunea.

În cazul lui Muniru (23 de ani), verdictul va veni abia după un control medical amănunțit. Din primele informații, va lipsi aproximativ o lună după accidentarea la umăr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑