Arcada Galați - Tricolorul Ploiești 0-3. Gazdele au câștigat pe teren, dar au pierdut la masa verde



 

**VIDEO** Arcada Galați - Tricolorul Ploiești 0-3. Gazdele au câștigat pe teren, dar au pierdut la masa verde

Probleme pentru voleibaliștii de la Arcada Galați. Oficialii echipei nu au putut prezenta legitimațiile de joc, iar gruparea antrenată de Marian Apostu a pierdut la masa verde meciul cu Tricolorul Ploiești.

Arcada Galați a pierdut la masa verde meciul cu nou-promovata Tricolorul Ploiești, din etapa a doua a Diviziei A 1 la volei masculin. Oficialii gălățeni nu au putut prezenta legitimațiile de joc în timp util. Acestea au fost găsite după aproximativ 45 de minute, însã era prea târziu.

Oficialii federaþiei au dat meci câștigat oaspeților cu 3-0. Partida trebuia sã se dispute inițial sâmbătă, dar a fost reprogramatã, după ce opt jucători din lotul echipei ploieștene au suferit o toxiinfecție alimentară! Cele două echipe au decis să joace totuși un meci amical, câștigat de Arcada, cu 3-0.

"Este o situiație neplacută pentru toată lumea, atât pentru noi, ca jucători, ca antrenori, cât și pentru publicul gălățean. Trebuie să învățăm din greșeli și să mergem mai departe" a declarat Marian Apostu, antrenorul gălățenilor. "Asta este o lipsă de coordonare a părții administrative a echipei din Galați. Noi ne-am prezentat, ne-am făcut treaba și am ieșit câștigători" a concluzionat Marian Anton, antrenorul formației vizitatoare.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑