Oțelul - Ceahlăul 0-0. Cele două formații rămân în coada clasamentului



**Oțelul - Ceahlăul 0-0.** Cele două formații rămân în coada clasamentului

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Oțelul și Ceahlăul au remizat în ultimul meci al etapei a 10-a din Seria 1 a ligii secunde, scor 0-0.

La doar șase luni de la ultimul duel direct derulat în Liga 1, cele doua echipe din Moldova nu au reușit să iasă din coada clasamentului. Gălățenii au avut o prima ocazie în minutul 15, când Barna a parat șutul din lovitură libera al lui Chipirliu.

Peste nouă minute, a venit riposta Ceahlaului: Chitoșcă a tras bine, dar Grecu a respins cu piciorul. Finalul primei reprize a adus trei șanse importante de gol la ambele porți. În minutul 43, Barna a respins cu dificultate sutul fostului dianmovist Raphael Stănescu, iar doua minute mai târziu, Cheik Diarra a trimis pe lângă poarta dintr-o situație foarte bună. În prelungirile primei părți, oaspeții puteau deschide scorul, însă șutul lui Chitoșcă a fost respins de Grecu.

Repriza secundă a fost dominată de Oțelul, care a avut o bară în minutul 57 prin Raphael Stănescu. Zece minute mai târziu, Chipirliu a fost blocat de Barna, iar în minutul 77, Lucian Cazan a respins din fața porții șutul lui Eduard Dumitru. Deși au fost în atatea rânduri aproape de înfrângere, nemțenii au avut ocazia de a da lovitura în prelungiri, când Căruță a trimis în bară.

Dupa 0-0 cu Ceahlaul, Oțelul va juca în etapa urmatoare împotriva liderului Seriei 1 a ligii a doua, Rapid, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 13:30.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑