Dragomir îl așteaptă pe Mutu în Liga I: "Dacă nu se îngrașă, îi sparge pe toți!"



 

></strong></p><p><strong>Toată suflarea din fotbalul românesc aşteaptă cel mai de răsunet transfer din ultimii ani. Mutu a anunţat că vine la Petrolul la începutul lui 2014.</strong></p><p>La 14 ani de la plecarea în străinătate, Briliantul poate reveni în România, dar nu la echipa care l-a trimis afară, Dinamo.</p><p><em><strong>, a afirmat Flavius Stoican.

"Să dea Dumnezeu să fie bine, pentru că Mutu a fost feblețea mea, l-am iubit ca pe băiatul meu. Mutu e Mutu, domnule, un an de zile îi sparge pe toți dacă nu se îngrașă", a fost opinia lui Dumitru Dragomir.

Mutu a avut parte de o toamnă de coşmar. La Ajaccio n-a dat niciun gol în nouă meciuri, iar la naţională n-a fost convocat pentru barajul cu Grecia. Cu toate acestea, oamenii din fotbal au încredere în vârful de 34 de ani.

"Îi va ajuta foarte mult pe cei de la Petrolul, e un fotbalist care în România ar putea juca fără probleme, în acest moment. Ar fi un mare plus pentru Petrolul și fotbalul românesc ar avea de câștigat prin venirea lui", a afirmat Sorin Paraschiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑