Nicolae Cristescu promite o promovare fără emoții: ”Fără modestie, promovăm 100%”



 

></p><p><span style=Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir vor să vândă pachetul majoritar de acțiuni ale Rapidului, dar, până la finalizarea tranzacției, fac planuri de viitor. Giuleștenii se pregătesc de Liga 1, unde sunt siguri că vor ajunge la finalul acestui sezon.

„Vrem să facem o echipă competitivă din această iarnă, să o pregătim de Liga 1. Lăsând modestia la o parte, nu ne facem probleme în ceea ce privește promovarea. O să promovăm 100%”, a declarat Cristescu, într-un interviu pentru Digi Sport.

Nicolae Cristescu este mândru de alegerea făcută în privința antrenorului care să o ducă pe Rapid în prima Liga. Cu Viorel Moldovan pe bancă, rapidiștii au ajuns pe primul loc în Seria I, cu 7 victorii, două remize și două înfrângeri. În plus, ca să-și motiveze jucătorii neplătiți de conducere, Moldovan a adus bani de-acasă.

„Suntem pe primul loc și datorită unui antrenor de excepție pe care îl avem, Viorel Moldovan. Și mă refer la caracterul lui deosebit. A venit cu o mentalitate de învingător, pe care a transmis-o jucătorilor”, a mai explicat acționarul vișiniilor.

Cristescu are planuri şi pentru Daniel Pancu. Atacantul de 36 de ani a marcat 4 goluri pentru giuleşteni în acest sezon.

„Rămâne Pancu. Cu siguranță va ieși la pensie de la Rapid și după ce va pune ghetele în cui. Când va fi asta? Numai el știe. Vedeți cât suflet depune și câtă valoare are la vârsta sa. Cu siguranță își va găsi loc în conducere. Ni-l dorim foarte mult. E un băiat foarte inteligent”, a mai spus Cristescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑