Manchester City este noul lider în campionatul Angliei



04 февраля 2014

 

"Cetăţenii" sunt imbatabili de 3 luni, iar aseară au umilit-o pe Tottenham, cu 5 la 1.

City este de neoprit în Premier League. Elevii lui Pelegrini au marcat 14 goluri în ultimele patru meciuri, 5 dintre care au fost reuşite în partida cu Tottenham. Aguero a deschis tabela în minutul 15. Imediat după pauză, londonezii au rămas în inferioritate numerică după ce Rose a fost eliminat. Acesta a fost momentul de ruptură. Toure şi Dzeko au ridicat scorul la 3 la 0 până în minutul 53.

Tottenham a redus din handicap în minutul 59, însă Jovetic şi Kompany au contribuit la umilinţa londonezilor, stabilind scorul final de 5 la 1. După această victorie, City a urcat pe primul loc în clasament, şi are cu un punct mai mult decât Arsenal. O altă pretendentă la titlu, Chelsea, s-a împiedicat de codaşa West Ham United. "Aristocraţii" au reuşit doar o remiză albă, scor 0 la 0, şi antrenorul Jose Mourinho a ieşit vădit "şifonat" în faţa presei.

În schimb, Aston Villa şi West Bromwich Albion au făcut spectacol! Cele 2 echipe au marcat câte 3 goluri în prima repriză, 2 dintre care au fost fabuloase.

Soarta partidei a fost decisă de un penalty în minutul 64. Benteke a marcat golul victoriei pentru Aston Villa.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑